Početak Mapa sajta
  26. JUN - UN DAN BORBE PROTIV DROGA / 2003. - Informacije

 

 

MEDJUNARODNI DAN BORBE PROTIV NARKOMANIJE I NELEGALNE TRGOVINE DROGAMA

 (26. Jun 2003. godine)

  UNITED NATIONS OFFICE ON DRUGS AND CRIME OBELEŽAVA MEDJUNARODNI DAN BORBE PROTIV NARKOMANIJE I NELEGALNE TRGOVINE DROGAMA

    Tema Ujedinjenih nacija povodom obeležavanja ovogodišnjeg Medjunarodnog dana borbe protiv narkomanije i nelegalne trgovine drogama je "Hajde da razgovaramo o drogama", odnosno "Let 's talk about drugs".

    Cilj medijske kampanje koja je pokrenuta i u našoj zemlji jeste da se pokrene razgovor o drogama sa decom, omladinom, roditeljima, radnicima, kao i u svim lokalnim zajednicama. Razgovorom o drogama ohrabricemo decu i mlade, ali i roditelje da je njihovo obrazovanje bitno za prevenciju zdravstveno štetnih ponašanja i kriminaliteta koji je u direktnoj ili indirektnoj vezi sa narkomanijom i nelegalnom trgovinom drogama.

    Više informacija o obeležavanju ovog dogadjaja u Srbiji i Crnoj Gori bice objavljeno na ovoj stranici nakon prijema izveštaja sa terena. Da biste bili u toku prijavite se za prijem našeg elektronskog biltena i elektronskih teleks vesti. Takodje pozivamo lokalne radio stanice da se ukljuce u radio kampanju, a za to ce vam biti potreban CD-ROM koji smo izdali radeci zajedno na ovom projektu sa UN Office of the Resident Coordinator i UN Office on Drugs and Crime.

 
  Početak |  Mapa sajta |  Linkovi | Kontakt
Copyright © 2003 Društvo za borbu protiv narkomanije, Sva prava zadržava